Számítástechnika

Notebook, munkaállomás forgalmazása (új és használt eszközök), bővítése (memória, merevlemez, SSD), javítása (hardver hiba, telepítés, újratelepítés, adatmentés) és korszerűsítése (sebesség és kapacitás növelés) amivel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásaink függetlenek a telepített és használt operációs rendszerektől (Linux, Microsoft, iOS) és az eszközök gyártójától (Dell, Samsung, Lenovo, HP, Asus).
Laptop, photo camera and printer
Lenovo
Vállalkozások részére biztosítjuk az iroda- és számítástechnika gépparkjának teljes körű kialakítását, rendszerfelügyeletét, karbantartását mint átalánydíjas, mint eseti megbízás formájában. Amennyiben megbízható, hozzáértő, pontos rendszergazdát szeretne vállalkozásának, aki naprakész tudással rendelkezik az informatikáról és költséghatékony módszerekkel dolgozik, akkor válasszon minket.
Azon vállalkozásoknak ajánljuk rendszergazda szolgáltatásunkat ahol a munka számítógép igénybevételével történik és nincs olyan kolléga, aki naprakész tudással rendelkezik az informatika minden területén. Azon ügyfeleknek akik szembesültek már az informatikai nehézségek által elszenvedett bevételkieséstől pl.: lassú számítógép, programok/csatolmányok nem nyílnak meg, vírusfertőzés, hálózati lassulás. Akik nem szeretnének főállásban rendszergazdát foglalkoztatni, de biztonságban szeretnék tudni informatikai rendszerüket, ezáltal költséghatékonyságra törekednek.
Engineer
TP-Link
Vállaljuk vezeték nélküli (WiFi) hálózatok lakás, kisebb irodától (10-70m2), egész a nagy csarnokok (~ 3,000m2) és kültéri terek (park, strand) lefedettség kialakításához. Nagy távolságok vezeték nélküli (WiFi) áthidalásához is kínálunk megoldásokat. Beszállító partnereink termékeinek (TP-Link, Mikrotik, Ubiquti) kínálatából választhat, garanciával és teljes műszaki támogatással.

Csomagárakról az „Árak” menüpont alatt tájékozódhat, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálható lehetőségek egyikén. Igényfelmérés és árajánlat minden esetben költségmentes, ingyenes.

Money

Kapcsolat

Cégadatok
Cégnév:JK Rendszerek
Ügyvezető:Junga ATTILA
Iroda:2051 Biatorbágy, Vasút utca 7.
Telefon:+36 20 229-49-94
E-mail: info@jkrendszerek.hu
Adószám:21872848-2-13
Cégjegyzékszám:13-06-061026
Alapítva:2003-11-01