Domain

Saját korszerű kiszolgálóinkon (Dell PowerEdge, SSD lemezek) és bérelt adatparkokban (Microsoft, Google) biztosítjuk ügyfeleink számár a teljes internetes megjelenést, legyen az domain név fenntartás, email kezelés, ftp- és webtárhely. Korszerű és robusztus központi adminisztrációs felületet biztosítunk a beállítások kezeléséhez.
Server
Domain
Minden csomaghoz jár adminisztrációs felület (Plesk), vírus- és spamszűrés, email elérés (IMAP, POP, SMTP), CMS támogatás (WordPress, Drupal, Joomla), programozói felületek támogatása (Phython, Perl, PHP), adatbázis kezelés és adminisztráció (MySQL, MariaDB, PostgreSQL), tanúsítványok bejegyzése és kezelése (SSL), központi és egyedi adatok mentése. Egyedi megoldások, mint a saját „felhő” szolgáltatás, időzített (cron) feladatok futtatása, átirányítások (email, web), egyedi DNS és „zóna” bejegyzések és egyéb igények mind megoldható és beállítható.
Programozónk és grafikusunk segítségével teljes körű honlapkészítés biztosítunk. A grafikus elemeket szerkesztésétől, a teljes desgin-on át a honlap kivitelezésig. Vállaljuk a honlapok keresőoptimalizálását, SEO beállítását és biztonságossá tételét.
Webdesign
Money

Csomagárakról az „Árak” menüpont alatt tájékozódhat, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálható lehetőségek egyikén. Igényfelmérés és árajánlat minden esetben költségmentes, ingyenes.

Kapcsolat

Cégadatok
Cégnév:JK Rendszerek
Ügyvezető:Junga ATTILA
Iroda:2051 Biatorbágy, Vasút utca 7.
Telefon:+36 20 229-49-94
E-mail: info@jkrendszerek.hu
Adószám:21872848-2-13
Cégjegyzékszám:13-06-061026
Alapítva:2003-11-01