Biztonságtechnika

Amióta létezik a magántulajdon azóta szükség van a vagyonvédelemre. Manapság a csúcsminőségű biztonságtechnika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem. A riasztórendszerek feladata a betörés, rablás vagy tűz esetén a megfelelő jelzésadás, esetenként épületgépészeti vezérlésekkel kiegészítve azt.
Biztonságtechnika
Paradox Spectra
Elektronikus vagyonvédelem keretében a már jól bevált gyártókkal (Paradox, DSC) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) riasztórendszerrel való védelmét, az egyszerű jelzéstől (sziréna) a komplex folyamatos felügyeletig (GPRS, lan, internet). Felügyeleti megoldások számítógépre, mobil telefonra (Android, iOS).
Elektronikus megfigyelés keretében a már jól bevált gyártókkal (Novus, TechSon, Hikvision) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) kamerás megfigyelését, az egyszerű rögzítéstől (helyi megoldás) a komplex folyamatos felügyeletig (internetes átjátszás, email küldés). Meg- és betekintési megoldások számítógépre, mobil telefonra (Andorid, iOS). Különleges szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a rendszám felismerés, forgalom számlálás.
Novus camera
Kaputelefon
Egyszerű kaputelefon (egy- vagy többlakásos, audio, video) rendszerek (Comelit, Golmar) mellett a felhasználói és látogatói beléptetést, számlálását és munkaidő nyilvántartást is megoldjuk a már kipróbált gyártók (Cryptex, Predor, Soyal) termékeivel.

Csomagárakról az „Árak” menüpont alatt tájékozódhat, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálható lehetőségek egyikén. Igényfelmérés és árajánlat minden esetben költségmentes, ingyenes.

Money

Kapcsolat

Cégadatok
Cégnév:JK Rendszerek
Ügyvezető:Junga ATTILA
Iroda:2051 Biatorbágy, Vasút utca 7.
Telefon:+36 20 229-49-94
E-mail: info@jkrendszerek.hu
Adószám:21872848-2-13
Cégjegyzékszám:13-06-061026
Alapítva:2003-11-01