Biztonságtechnika

Amióta létezik a magántulajdon azóta szükség van a vagyonvédelemre. Manapság a csúcsminőségű biztonságtechnika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem. A riasztórendszerek feladata a betörés, rablás vagy tűz esetén a megfelelő jelzésadás, esetenként épületgépészeti vezérlésekkel kiegészítve azt.
Elektronikus vagyonvédelem keretében a már jól bevált gyártókkal (Paradox, DSC) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) riasztórendszerrel való védelmét, az egyszerű jelzéstől (sziréna) a komplex folyamatos felügyeletig (GPRS, lan, internet). Felügyeleti megoldások számítógépre, mobil telefonra (Android, iOS).
Elektronikus megfigyelés keretében a már jól bevált gyártókkal (Novus, TechSon, Hikvision) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) kamerás megfigyelését, az egyszerű rögzítéstől (helyi megoldás) a komplex folyamatos felügyeletig (internetes átjátszás, email küldés). Meg- és betekintési megoldások számítógépre, mobil telefonra (Andorid, iOS). Különleges szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a rendszám felismerés, forgalom számlálás.
Egyszerű kaputelefon (egy- vagy többlakásos, audio, video) rendszerek (Comelit, Golmar) mellett a felhasználói és látogatói beléptetést, számlálását és munkaidő nyilvántartást is megoldjuk a már kipróbált gyártók (Cryptex, Predor, Soyal) termékeivel.
Csomagárakról az „Árak” menüpont alatt tájékozódhat, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálható lehetőségek egyikén. Igényfelmérés és árajánlat minden esetben költségmentes, ingyenes.

Kapcsolat

Az oldal fejlesztője, üzemeltetője és tárhelyszolgáltatója: JK Rendszerek Copyright © 2007. JK Rendszerek tulajdona. Minden jog fenntartva.