Biztonságtechnika

Kiemelt szolgáltatási területek: Biatorbágy, Páty, Telki, Budakeszi, Zsámbék, Herceghalom, Etyek, Törökbálint, Budaörs, Budapest.

Amióta létezik a magántulajdon azóta szükség van a vagyonvédelemre. Manapság a csúcsminőségű biztonságtechnika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem. A riasztórendszerek feladata a betörés, rablás vagy tűz esetén a megfelelő jelzésadás, esetenként épületgépészeti vezérlésekkel kiegészítve azt.

Elektronikus vagyonvédelem keretében a már jól bevált gyártókkal (Paradox, DSC) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) riasztórendszerrel való védelmét, az egyszerű jelzéstől (sziréna) a komplex folyamatos felügyeletig (GPRS, lan, internet). Felügyeleti megoldások számítógépre, mobil telefonra (Android, iOS).

Elektronikus megfigyelés keretében a már jól bevált gyártókkal (Novus, TechSon, Hikvision) karöltve vállaljuk vagyontárgyainak és ingóságainak (lakás, ház, iroda, raktár, garázs, nyaraló) kamerás megfigyelését, az egyszerű rögzítéstől (helyi megoldás) a komplex folyamatos felügyeletig (internetes átjátszás, email küldés). Meg- és betekintési megoldások számítógépre, mobil telefonra (Andorid, iOS). Különleges szolgáltatásokat is biztosítunk, mint a rendszám felismerés, forgalom számlálás.

Egyszerű kaputelefon (egy- vagy többlakásos, audio, video) rendszerek (Comelit, Golmar) mellett a felhasználói és látogatói beléptetést, számlálását és munkaidő nyilvántartást is megoldjuk a már kipróbált gyártók (Cryptex, Predor, Soyal) termékeivel.

Csomagárakról az „Árak” menüpont alatt tájékozódhat, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálható lehetőségek egyikén. Igényfelmérés és árajánlat minden esetben költségmentes, ingyenes.


Kapcsolat